Toos de Groot
EFT Relatietherapeut in Zoetermeer en Hellevoetsluis

Mijn naam is Toos de Groot. Als ervaren relatietherapeute heb ik een grote affiniteit voor het oplossen van relatieproblemen die zich afspelen tussen partners, of binnen gezinnen en families. Vaak met verrassend goede resultaten!

Al tien jaar begeleid ik mensen die ‘iets’ met hun relatie willen maar niet weten hoe dat moet. Mensen die al uit elkaar wilden gaan, zijn na enkele afspraken met mij weer samen op het goede spoor. De techniek van EFT relatietherapie verbaast me en ontroert me keer op keer.

Met een lach en een traan werk ik met jullie aan een hechte relatie. Een wonderbaarlijk en prachtig proces. Samen met jullie kijk ik op een betrokken en wetenschappelijk onderbouwde wijze naar jullie relatie. Willen jullie je relatie veranderen? Neem dan contact met mij op!

Als aanvulling op het EFT gedachtengoed heb ik een post HBO studie als Seksuologisch Hulpverlener afgerond. Zo weet ik als professional om te gaan met jullie vragen op het gebied van seksualiteit. Bij mij zijn jullie dus ook aan het juiste adres om jullie seksuele problemen bespreekbaar te maken en te behandelen.