Tarieven Relatietherapie

Ik neem graag de tijd voor jullie en daarom duurt een gesprek anderhalf uur. Voor stellen met een minimuminkomen (Zoetermeerpas, Ooievaarpas, etc) kan in overleg een vriendelijk tarief worden vastgesteld. Als jullie bij de start voor al direct voor meer sessies kiezen kunnen we ook een speciaal tarief afspreken.

Het aantal sessies wordt in overleg bepaald en kan variëren van enkele sessies tot een langere periode. De frequentie van de sessies is in eerste instantie wekelijks of tweewekelijks.

EFT Relatietherapie

Tarief per sessie: € 145,00
Aantal sessies: in overleg
Duur sessie: 1,5 uur.

Lees meer over EFT relatietherapie.

Kiest u gelijk voor meer sessies dan hanteer ik een goedkoper tarief, het scheelt mij administratie en daar ben ik heel blij mee. Blijkt u toch aan minder sessies genoeg te hebben dan betaal ik u het teveel gedeclareerde bedrag terug.

4 sessies
Tarief per stel: € 540,-
Duur sessie: 1,5 uur.

8 sessies
Tarief per stel: € 1.040,-
Duur sessie: 1,5 uur.

Relatiecrisisgesprek

Gaat het echt fout tussen jullie en willen jullie acuut een relatiecrisisgesprek aanvragen, dan kan dat ook. Zelfs op zaterdag of online is dat mogelijk door middel van beeldbellen. Met het verzachtende gedachtegoed van EFT, ga ik kijken hoe jullie je veilige verbondenheid zijn kwijt geraakt. Soms is dat ene gesprek genoeg, soms kiezen mensen voor een vervolgtraject. In ieder geval probeer ik te zorgen voor een afspraak binnen 24 uur.

Kosten voor het gesprek: € 225,-
Aantal gesprekken: 1
Duur gesprek: 2 uur.

Sessies in de avond of in het weekend

Ik ben ook beschikbaar in de avond of aan de randen van de dag, bijvoorbeeld om 8:00 uur of 17:30 uur. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Sessies in het weekend reserveer ik voor relatiecrisisgesprekken. Mochten jullie toch in het weekend van mijn diensten gebruik willen maken dan kost dat € 20,- extra per sessie.

Praktische informatie

Na de eerste sessie ontvangen jullie een factuur voor het door jullie gekozen traject. Kiest u voor losse sessies dan factureer ik per maand. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het 48 uur van tevoren weten, dan kan ik een ander stel inplannen. Hebben jullie nog vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op.