Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Bel mij, dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ook kunnen jullie het formulier op deze site invullen. Ik bel jullie dan zo snel mogelijk terug voor een afspraak. Dit gesprek biedt de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en te kijken of het klikt met mij.

Tijdens dit gesprek besluiten we in gezamenlijk overleg of jullie aan het EFT relatietherapie traject gaan beginnen. Mocht dat zo zijn dan maak ik een afspraak voor eerste sessie samen. We nemen enkele vragenlijsten door (taxatieformulier) zodat ik globaal weet wat jullie achtergrond is.

In principe zullen er geen individuele gesprekken plaatsvinden, maar soms blijkt dat toch nodig. Natuurlijk maak ik daar dan ruimte voor. Na elke sessie zal ik jullie vragen of het gesprek zinvol is geweest voor jullie. Jullie kunnen altijd laten horen dat ik niet de juiste snaar heb geraakt.

Duur van de therapie

EFT sessies duren circa 90 minuten. Het uitgangspunt is om kortdurende effectieve begeleiding te geven. Over het algemeen zijn 8 tot 15 sessies voldoende om jullie als stel weer in verbinding te brengen. Natuurlijk is het aantal sessies afhankelijk van de aard van jullie relatieproblemen en jullie wensen als stel. In het begin vinden de sessies in principe elke week plaats, later om de twee tot vier weken.