Neem contact op met Toos de Groot

Een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek (20 min) maken? Hebben jullie dringend hulp nodig in een crisissituatie? Of zijn er vragen en willen jullie meer informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met mij op! Online relatietherapie behoort ook tot de mogelijkheden. I.v.m. drukte in de praktijk is de wachttijd op dit moment ongeveer 5 weken.

Telefonisch contact
Bel 06-39798990. Als ik niet bereikbaar ben omdat ik in gesprek ben, bel ik jullie zeker dezelfde dag terug.

Contact per e-mail
Vul het contactformulier op deze pagina in en ik reageer zo snel als ik kan! Rechtstreeks mailen is ook mogelijk info@toosdegroot.nl

Praktijklocatie Zoetermeer
Toos de Groot EFT Relatietherapie
Abel Tasmanrede 8
2725 KW Zoetermeer
plan uw route

Wachttijd
Op dit moment is het druk in de praktijk. De wachttijd voor een eerste gesprek is ongeveer 5 weken. Excuus voor het ongemak.